Pasukan Kami

DDSB Org Chart

 

 

Ayu Razali:    Ketua Pegawai Operasi/Pengarah Eksekutif

 

Merupakan pemegang Diploma Perniagaan dari Kolej Stanford, Kuala Lumpur. Atas kesedaran ingin melihat lebih ramai golongan Bumiputra lebih-lebih lagi kaum wanita maju dan menggungguli perniagan yang secara amnya dimonopoli oleh kaum lelaki membuatkan beliau lebih cenderung kepada perniagaan hiasan dalaman, pembuatan dan binaan.

 

Kepakaran dan minat dalam bidang pembuatan adalah hasil dari pengalaman dalam aktiviti pembekalan perabut di mana beliau pernah menerajui sebuah syarikat yang membekalkan perabut jati yang diimport terus dari Indonesia.

 

Pelanggan terdiri dari pengguna runcit dan juga hotel. Berbekalkan pengalaman tersebut beliau terus tekad untuk mengambil alih perusahaan tersebut dan memperrkembang operasi syarikat  terbabit terlibat dalam mengeluarkan perabut secara kontemporari. Ini melibatkan pembuatan kabinet moden, dapur , perhiasan dan juga kaunter.

 

Pengalaman bekerja dengan beberapa syarikat di bawah Kumpulan Renong banyak memberi pengalaman yang luas dalam aspek khidmat pelanggan dan pembelian bahan mentah. Pengalaman melawat syarikat-syarikat pengeluar yang besar di Indonesia dan juga China banyak menyumbang terhadap idea, konsep dan proses-proses pembuatan yang lebih efisien.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *